Nieuws

2-daags congres over natuurinclusieve landbouw op 27 en 28 november

Gepubliceerd op
8 oktober 2019

Natuurinclusieve landbouw krijgt steeds meer aandacht bij boeren en beleidsmakers. Ook zijn er al goede voorbeelden van te geven in de praktijk. Er is echter nog veel onbekend en daarom is er een boek geschreven dat tijdens dit congres gepresenteerd zal worden.

Twee dagen over ‘Natuurinclusieve Landbouw’ waarin de huidige stand van zaken maar vooral het belang voor de toekomst en betrekken van de nieuwe generatie boeren, beleidsmakers en onderzoekers aan bod komt. Spelers uit het veld geven de nieuwste inzichten en het hele speelveld komt samen om de agenda voor de toekomst te bepalen. Van Hall Larenstein houdt zich op onderzoeksgebied bezig met natuurinclusieve landbouw en is daarom medeorganisator van dit congres.

Het congres bestaat uit een symposium op 27 november –‘‘De meerwaarde van de natuur voor het boerenbedrijf’’ en een onderwijsdag – ‘Natuurinclusieve landbouw’ op 28 november. Locatie: Boerderij de Boerinn, Mijzijde 6, 3471 GM Kamerik. Graag nodigen we u uit. Wilt u dit alvast in uw agenda noteren? We zouden het zeer op prijs stellen wanneer u erbij bent!

Kijk voor meer info in de agenda: congres Natuurinclusieve landbouw